Kunst & Interieur. Een aantrekkelijke, maar voor sommigen soms een moeilijke combinatie. Zoek je kunst bij je interieur of wil je juist een passende inrichting bij dat ene mooie kunstwerk? Waar let je op bij het bepalen van de juiste kleuren in huis? Wat spreekt jou aan in bepaalde kunst? Kan je kunst eigenlijk wel beschouwen als muurdecoratie? Wat weet jij eigenlijk over kunst? En hoe zorg je dat een kunstwerk tot z’n recht komt in jouw omgeving? Deze en andere vragen, staan centraal tijdens de workshop ‘Kunst & Interieur’.  

 
Heb je zin in een gezellige & leerzame middag waarbij jouw kunst & woonstijl centraal staat? Kom dan naar 1 van de Jor Special Dagen.

 

 
Jor Special Dagen
In juni 2006 organiseren Jor Workshop (www.jorworkshop.nl) en galerie ZininKunst (www.zininkunst.nl) samen de Jor Special Dagen. We starten de dag met een rondleiding in galerie ZininKunst waar uiteenlopende kunstenaars een groepsexpositie hebben. Na de rondleiding start de workshop interieurstyling waarbij je onder leiding van Jorinde jouw persoonlijke woonstijl onder de loep neemt. Welke sfeer/stijl heeft jouw voorkeur? Wat zijn jouw favoriete kleuren en hoe kan je die combineren? Aan de hand van meegebrachte foto’s/plattegronden krijg je praktische tips.

foto  

 
Thema Kunst
Na een heerlijke high tea is het thema ‘Kunst’. Galeriehouder Marieke bekijkt aan de hand van de inzichten die de middag reeds zijn opgedaan hoe je met kunst jouw sfeer in huis kunt versterken. Wat voor soort kunst past er in jouw omgeving? Is dat abstract, figuratief, (sur)realistisch, fotografie, graffiti, beeldhouwwerk of mischien wel toegepaste kunst? Hoe bepaal je of een kunstwerk het waard is om aangeschaft te worden?

foto  

 
Programmaoverzicht
12.00-12.30 ontvangst & koffie/thee
12.30-13.00 rondleiding in galerie ZininKunst
13.00-15.00 workshop interieurstyling
15.00-15.30 high-tea
15.30-16.30 workshop Kunst

Locaties Den Haag en Deventer

Data
zaterdag 10 juni Galerie ZininKunst, Deventer

zondag 25 juni Jor Workshop, Den Haag


foto  

 
Kosten
De kosten van het gehele arrangement bedragen ¤ 75 p.p., inclusief koffie/thee, high tea, drankjes en materialen.

Je kunt je zowel alleen, als met een vriend(in) of een groep aanmelden. Voor grotere groepen kunnen we een speciaal programma samenstellen (workshops zijn ook ‘s avonds en zowel in het weekend als doordeweeks mogelijk).


foto  

  Ge´nteresseerd?
Je kunt je opgeven door te mailen naar: marieke@zininkunst.nl of te bellen met Marieke Pfeiffer van galerie ZininKunst: 06 45694404

Adres
Galerie ZininKunst bevindt zich op de eerste verdieping van De Salon. Gelegen naast het stadhuis en de Lebu´nuskerk, op 10 minuten loopafstand van het station. Grote Kerkhof 1 te Deventer.


Openingstijden
Woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, op koopzondagen en op afspraak.

Archief
Bekijk ons nieuwsbrief archief online of bezoek onze website op www.zininkunst.nl.