Galerie ZininKunst houdt u graag op de hoogte van alle activiteiten voor het komende seizoen. In deze nieuwsbrief onder meer:
* De Modeshow van De Salon, koopzondag 24 september
* Workshop Kunst & Interieur, zondag 30 september
* Speciale (huur)mogelijkheden voor bedrijven
* Verkoopexpositie Elegance vanaf 22 oktober
* November Kunst- & Woonmaand i.s.m. interieurwinkel Wonen & Zo
 

 
Galerie ZininKunst nodigt u graag uit voor de modeshow van De Salon.
Zaterdag 24 september, elk uur een uniek optreden vanaf 12.30 uur.

Nostalgisch en kunstzinnig, zo kan de creatieve modeshow het best omschreven worden. De Salon doet dit jaar voor het eerst mee aan de Deventer modedagen. En hoe?! De ondernemers van De Salon maken er een origineel feest van. Een modeshow zoals u nog nooit heeft gezien. Met kleding uit vervlogen tijden en hedendaagse kunstzinnige sieraden en accessoires.


De kunstenaars van galerie ZininKunst showen hun meest bijzondere sieraden, tassen en accessoires op de catwalk. De deelnemende kunstenaars: Mirjam Hullen (sieraden van zilver, goud en edelstenen), Mirjam Zwolsman (handgemaakte tassen van leer), Leona Leppers (sieraden, tassen en accessoires van textiel), Alexandra van den Pauwert (sieraden van zilver en ander materialen), Lara Vos (sieraden van koper en leer), Lissy Ramirez (sieraden van keramiek), Catharina van Leeuwen (sieraden van porseleinen scherven), Paula Pontes (tassen van industrieel afvalmateriaal) en Hinke Luiten (trouwjurk van diepvrieszakjes).
foto  

 
Workshop Kunst & Interieur
Kunst & Interieur. Een aantrekkelijke, maar voor sommigen soms een moeilijke combinatie. Zoekt u kunst bij uw interieur of wilt u juist een passende inrichting bij dat ene mooie kunstwerk?

Waar let u op bij het bepalen van de juiste kleuren in huis? Wat spreekt u aan in bepaalde kunst? Kunt u kunst eigenlijk wel beschouwen als muurdecoratie? Wat weet u eigenlijk over kunst? En hoe zorgt u dat een kunstwerk tot z’n recht komt in uw omgeving? Deze en andere vragen, staan centraal tijdens de workshop ‘Kunst & Interieur’.

Heeft u zin in een gezellige & leerzame middag waarbij uw kunst & woonstijl centraal staat? Schrijft u zich dan in voor de Workshop Kunst & Interieur van interieurstyliste Jorinde Versluis (www.jorworkshop.nl) en Marieke Pfeiffer. Op zondag 30 september in galerie ZininKunst. Voor meer informatie en inschrijfmogelijkheden kijk op www.zininkunst.nl.
foto  

 
Kunst voor bedrijven
Kunst op de werkplek heeft een grote toegevoegde waarde. Kunst zorgt voor een goede sfeer in het bedrijf en heeft een positieve invloed op de creativiteit en efficiŰntie van de medewerkers. Bovendien geeft kunst een bedrijf uitstraling en versterkt het uw bedrijfsimago.Bent u toe aan kunst in uw pand, maar heeft u geen tijd om kunst te selecteren? Weet u niet de juiste kunstenaars te vinden? Of wilt u regelmatig van werk wisselen en is het huren van kunst voor u een optie?

Wij denken graag mee om ervoor te zorgen dat de juiste kunst op de juiste plaats komt te hangen. Als u daaraan toe bent, kunt u de collectie (laten) wisselen die uiteraard door ZininKunst is verzekerd. Wilt u een eigen kunstcollectie opbouwen, dan hebben wij daarvoor een aantrekkelijk spaarsysteem.

Steeds meer bedrijven kiezen voor ZininKunst. Een greep uit de mogelijkheden:
- Wisselende exposities op locaties zoals in wachtruimtes of ontvangstruimtes van bedrijven en instellingen;
- kunstuitleen met werk van meer dan 50 verschillende kunstenaars;
- kunstinrichtingsadvies;
- kunstbeleid advies, bijvoorbeeld voor het vaststellen van een aankoopbeleid;
- op maat gemaakte unieke relatiegeschenken of eindejaarsgeschenken voor personeel of klanten;
- workshop teambuiling;
- kunstkijkrecepties;
- atelierbezoek.
foto  

 
Vooraankondiging Expositie ‘Elegance’
De voorbereidingen voor de nieuwe verkoopexpositie met het thema ‘Elegance’ zijn volop gaande.

Alvast voor in uw agenda: de opening op zondagmiddag 22 oktober om 14.00 uur.

Diverse kunstenaars tonen prachtige sierlijke kunstwerken:
* RenÚ Guillot: kleurrijke olieverfschilderijen;
* Yvon van Wordragen: schilderijen en bronzen beelden van vrouwenfiguren;
* Loekie Heintzberger: juwelen van goud en zilver;
* Lara Vos: beelden en objecten van koper, ge´nspireerd op vrouwenlichamen;
* Mirjam Zwolsman: unieke handgemaakte tassen van leer.
foto  

 
November Kunst- & Woonmaand
Heeft u ook zin in kunst in uw woonomgeving en weet u niet waar u moet beginnen? Galerie ZininKunst en interieurwinkel Wonen & Zo bundelen hun krachten en denken graag met u mee. De hele maand november staat de winkel van Wonen & Zo geheel in het teken van kunst.Wilt u zich ook laten inspireren? Kom dan naar de open dag op zaterdag 4 november van 10.00 tot 17.00 uur bij Wonen & Zo. Of bezoek de interieurwinkel op een van de andere dagen in november wanneer de drie etages van het prachtige pakhuis van Wonen & zo geheel zijn ingericht met de meeste bijzondere kunstwerken uit de collectie van galerie ZininKunst.

Deelnemende kunstenaars: Erik de Bruin (fotografie), Femke Teussink (fotografie), Angelo Moyano (bronzen beelden), Theo Urbach (kleurrijke olieverfschilderijen), Inez Heintzberger (kleurrijke olieverfschilderijen), Joke Proper (abstracte schilderijen), Alexandra van den Pauwert (sieraden van goud, zilver en edelmaterialen).
foto  

  Adres
Galerie ZininKunst bevindt zich op de eerste verdieping van De Salon. Gelegen naast het stadhuis en de Lebu´nuskerk, op 10 minuten loopafstand van het station. Grote Kerkhof 1 te Deventer. Op zondag kunt u gratis voor de deur parkeren.

R.s.v.p. marieke@zininkunst.nl

Openingstijden
Woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, op koopzondagen en op afspraak.

Informatie
Wilt u iemand anders opgeven voor deze nieuwsbrief of wilt u deze mail niet langer ontvangen klik dan op deze link: registreren of bezoek onze website op www.zininkunst.nl.