Kunst & Interieur. Een aantrekkelijke, maar voor sommigen soms een moeilijke combinatie. Zoek je kunst bij je interieur of wil je juist een passende inrichting bij dat ene mooie kunstwerk? Waar let je op bij het bepalen van de juiste combinaties in huis? Wat spreekt jou aan in bepaalde kunst? En hoe zorg je dat een kunstwerk tot z’n recht komt in jouw omgeving? Galerie ZininKunst en interieurwinkel Wonen & Zo bundelen hun krachten en denken graag met u mee. De hele maand november staat de winkel van Wonen & Zo geheel in het teken van kunst.  

 
Open dag zaterdag 4 november
Heb jij ook zin in kunst in jouw woonomgeving? Kom dan naar de open dag op zaterdag 4 november van 10.00 tot 17.00 uur bij Wonen & Zo. De gehele dag ben je welkom voor rondleidingen, een gratis kunst- en interieuradvies en heerlijk drankje of hapje.

Galeriehoudster Marieke Pfeiffer en interieurstyliste Natascha Laning verwelkomen jou graag op zaterdag 4 november bij Wonen & Zo op de Smedenstraat 80 te Deventer. Diverse toonaangevende kunstenaars van galerie ZininKunst presenteren hun werk tegen het decor van de prachtige woonomgeving van de winkel. Je kan hier genieten van kunst van verschillende disciplines zoals schilderijen, fotografisch werk, sculpturen en zelfs bijzondere sieraden.
foto  

 
Deelnemende kunstenaars
Femke Teussink: fotografie
Erik de Bruin: fotografie
Angelo Moyano: bronzen beelden
Theo Urbach: kleurrijke olieverfschilderijen
Inez Heintzberger: kleurrijke olieverfschilderijen
Joke Proper: abstracte schilderijen
Alexandra van den Pauwert: sieraden van goud, zilver en edelmaterialen


foto  

 
November actie
Komt 4 november jou niet uit? Bezoek dan de winkel op een van de andere dagen in november wanneer Wonen & Zo geheel is ingericht met de meeste bijzondere kunstwerken uit de collectie van galerie ZininKunst.

Bij iedere aankoop bij galerie ZininKunst ontvang je 10% korting op alle accessoires bij Wonen & Zo. Bij iedere aankoop bij Wonen & Zo ontvang je 10% korting op de gehele collectie van galerie ZininKunst.


foto  

  Adres en openingstijden
Wonen & Zo: Smedenstraat 80 te Deventer.
Dinsdag tot en met zaterdag van 9.30 tot 17.30 uur en do tot 21.00 uur. www. Wonen-en-zo.nl

Galerie ZininKunst: 1e verdieping van De Salon, Grote Kerkhof 1 te Deventer. Gelegen naast het stadhuis en de Lebu´nuskerk, op 10 minuten loopafstand van het station. Grote Kerkhof 1 te Deventer. Op zondag kunt u gratis voor de deur parkeren.
Woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. www.zininkunst.nl


Informatie
Wilt u iemand anders opgeven voor deze nieuwsbrief of wilt u deze mail niet langer ontvangen klik dan op deze link: registreren of bezoek onze website op www.zininkunst.nl.