In de donkere maanden van het jaar is het dé tijd om het bij u thuis gezellig te maken. Om uw huis weer wat extra aandacht te geven. Kunst geeft u daarbij mogelijk net dat extra’s! Heeft u behoefte aan zo nu en dan een ander kunstwerk in huis? Of wilt u niet in een keer het hele aankoopbedrag van een groot kunststuk financieren? Dan is kunstuitleen misschien iets voor u!  

 
Nieuw: kunstuitleen voor iedereen

Naast kunstuitleen voor bedrijven is het nu ook mogelijk voor particulieren om kunst te huren. Al vanaf 7,50 euro per maand kunt u unieke kunstwerken in huis halen. Als u daaraan toe bent, kunt u de collectie (laten) wisselen.
Wilt u een eigen kunstcollectie opbouwen, dan hebben wij daarvoor een aantrekkelijk spaarsysteem. U kunt uw spaartegoed ook inwisselen op andere kunstwerken uit de collectie van ZininKunst zoals sieraden, tassen, bronzen beelden en unieke kunstkado’s.


DECEMBER AANBIEDING
Huur in de maand december een kunstwerk bij galerie ZininKunst en ontvang gratis een jaarabonnement ter waarde van 25 euro!!
foto  

 
Voor een indruk van de collectie zie www.zininkunst.nl

In de collectie van ZininKunst bevinden zich onder meer zeefdrukken, unieke schilderijen, (bronzen) beeldhouwwerken en fotografie van ruim 50 kunstenaars en elke maand komt daar nieuw werk bij.
Kunstenaars: Corneille, Clemens Briels, Casper Faassen, Anton Heijboer, Herman Brood, Peter Meijer, Ton Schulten, Inez Heintzberger, Theo Urbach, Marc Vreuls, Erik de Bruin, René Guillot, Lara Vos en vele anderen.


foto  

 
Hoe werkt de kunstuitleen?

Het bedrag dat u per maand betaalt is afhankelijk van de waarde van het geleende kunstwerk. U betaalt daarnaast een lidmaatschap van 25 euro per jaar (als u lid wordt in december is het lidmaatschap voor 2007 dus gratis!). In ruil voor deze bijdrage kunt u altijd kunstwerken wisselen en wordt u uitgenodigd voor exposities en andere leuke evenementen.


foto  

 
Voorbeeld: u kiest een kunstwerk met een waarde van 500 euro

U huurt kunst en bouwt tegelijk een spaartegoed op.

U betaalt 15 euro (3%) per maand. De helft van dit bedrag: 7,50 euro (1,5%) is uw spaartegoed.
Het gespaarde tegoed kan worden gebruikt om het kunstwerk te zijner tijd aan te kopen. Of u kunt het bedrag gebruiken om iets anders uit de collectie van ZininKunst aan te schaffen.


foto  

  Adres
Galerie ZininKunst bevindt zich op de eerste verdieping van De Salon. Gelegen naast het stadhuis en de Lebuďnuskerk, op 10 minuten loopafstand van het station. Grote Kerkhof 1 te Deventer.

R.s.v.p. marieke@zininkunst.nl

Openingstijden
Woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, op koopzondagen en op afspraak.

Informatie
Wilt u iemand anders opgeven voor deze nieuwsbrief of wilt u deze mail niet langer ontvangen klik dan op deze link: registreren of bezoek onze website op www.zininkunst.nl.