Zondag 16 september 2007 opent galerie ZininKunst haar nieuwe pand aan de Walstraat 40 te Deventer.

U bent van harte uitgenodigd op de feestelijke openingsexpositie. Van 12.00 tot 16.00 uur is de galerie geopend. Om 14.00 uur vindt de officiŽle opening plaats waarbij de exposerende kunstenaars hun kunstwerken presenteren.
 

 
Nieuw pand
Na ruim 2 jaar een van de 7 winkels te zijn geweest van De Salon in de oude schouwburg van Deventer, gaat ZininKunst nu alleen verder.

De sfeervolle galerie, kunstuitleen en kunstkadowinkel verhuist 5 september 2007 naar de pittoreske Walstraat. Deze historische, culturele straat kan gezien worden als het ‘Montmartre’ van Deventer. Met de vele antiek- en brocantewinkels, de mooie galeries en kleine horeca is het een bijzonder sfeervol straatje dat een bezoek meer dan waard is!
foto  

 
ZininKoffie?!
Nieuw is dat er vanaf 1 september ook koffie gedronken kan worden bij ZininKunst.

De heerlijke koffie van het merk Illy wordt geserveerd in prachtige kunstkopjes. In de zomer is er een buitenterras aanwezig. Tijdens de opening geeft een Illy een voorproefje van een ťcht goede kop koffie.
foto  

 
Verkoopexpositie
In deze expositie presenteren 3 kunstenaars hun meest bijzondere kunstwerken. U kunt genieten van vrolijkmakende kleurrijke schilderijen en van indrukwekkende schilderijen met glassscherven. Daarnaast wordt de nieuwste collectie unieke handgemaakte glaskralen sieraden getoond.
De expositie wordt om 14.00 uur officieel geopend in aanwezigheid van de volgende exposerende kunstenaars.


foto  

 
Inez Heintzberger

is al jaren een van de vaste bekende kunstenaars van ZininKunst. Deze keer hebben wij de primeur van haar geheel nieuwe collectie abstracte doeken, waarin een wel heel bijzondere materie de hoofdrol speelt. Het zijn olieverfschilderijen met daarin verwerkt glasscherven van gebroken autoruiten die zij in haar woonplaats Amsterdam van de straat opruimde. De intensiteit spat -ook weer bij deze werken- letterlijk van het doek.
foto  

 
Janet Timmerije

schildert levendige kleurrijke taferelen op doek waarbij mensen, dieren en fantasiewezens een terugkerend thema vormen. Heldere kleuren gecombineerd met dan weer krachtige, maar soms ook fijne zwarte lijnen, zorgen voor een afwisselend en expressief kunstwerk. Haar werk trekt de aandacht en is altijd vrolijkmakend.
foto  

 
Irma ten Bulte

ontwerpt sieraden met door haar zelf gebrande glaskralen van Moretti en Lauscha glasstaven. Het zijn horloges, armbanden, colliers en oorbellen in de meest exclusieve creaties, voorzien van haar eigen Amri label. Geheel nieuw in de collectie zijn haar ringen. De schoonheid, exclusiviteit en glans van kralen vindt u in ieder ontwerp terug. Of het nu fijntjes, stoer, vol of basic is, alle sieraden zijn uniek, worden vervaardigd met de hand en zijn professioneel afgewerkt.
foto  

  Adres per 5 september 2007
Walstraat 40
7411 GM Deventer
0570 672719 of 06 45694404

R.s.v.p. marieke@zininkunst.nl

Openingstijden
Woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op afspraak.

Nieuwsbrief
Wilt u iemand anders opgeven voor deze nieuwsbrief of wilt u deze mail niet langer ontvangen, vul dan uw emailadres in op de website: www.zininkunst.nl, onder het item: Nieuwsbrief.