Onder de naam Deventer Gastvrije Modestad wordt 30 maart aanstaande een koopzondag georganiseerd in Deventer. En natuurlijk zal galerie ZininKunst hier op gepaste wijze aan deelnemen. U bent van harte welkom tijdens onze demonstratie glaskralen branden.  

 
Demonstratie glaskralen branden
Tijdens deze voorjaars-koopzondag wordt er in de galerie een demonstratie ‘glaskralen branden’ georganiseerd. Kunstenares Irma ten Bulte van Amri Design verzorgt deze demonstratie tussen 12 en 17 uur.

foto  

 
Exclusieve sieradenlijn
Irma heeft haar eigen sieradenlijn ontwikkeld van glaskralen, gebrand van Moretti en Lauscha glasstaven.

Deze sieraden zijn exclusief verkrijgbaar bij galerie ZininKunst. Tijdens de koopzondag laat ze zien hoe de glasstaven worden verhit met een gasbrander en uiteindelijk een kraal ontstaat. Daarna toont ze hoe een basiskraal met allerlei technieken prachtig kan worden gedecoreerd.
Kortom, u kunt met eigen ogen zien hoe een uniek stukje handwerk ontstaat!
foto  

 
Chocolatetoren en meer...
Naast wat hapjes en drankjes is er ook een heuse chocoladetoren in de galerie, waarvan iedereen een hapje mag komen proeven!

Tevens zijn er vele andere handgemaakte sieraden te bewonderen van diverse kunstenaars. En kunstenares Mirjam Zwolsman presenteert een hele nieuwe collectie handgemaakte leren tassen.
foto  

 
Gratis workshop
Irma geeft in de galerie ook workshops glaskralen branden. In een klein groepje van maximaal 3 personen leer je in een middag een mooie basiskraal te maken.

Wij geven zondag 30 maart een gratis workshop weg voor 2 personen (ter waarde van 160 euro) via de weekendkrant van Deventer. Wanneer u een bon uit de weekendkrant van vrijdag 28 maart knipt en inlevert bij ZininKunst op 30 maart, dan maakt u kans op deze creatieve workshop.
foto  

  Adres
Galerie ZininKunst vindt u in de creative Walstraat, nr 40 te Deventer. Gelegen op 5 minuten loopafstand van het station. Er is volop parkeergelegenheid in de Boreelgarage.

Openingstijden
Woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, op koopzondagen en op afspraak.

Informatie
Wilt u iemand anders opgeven voor deze nieuwsbrief of wilt u deze mail niet langer ontvangen klik dan op deze link: registreren of bezoek onze website op www.zininkunst.nl.