Nieuwe exposities
Momenteel presenteert ZininKunst een aantal prachtige nieuwe schilderijen van John Ligtenberg. In januari 2010 zullen we werken van Caja Wong Chung exposeren.

John Ligtenberg is een kunstenaar die nationaal en internationaal veel bekendheid geniet. Hij schildert voornamelijk met olieverf op doek. Hij heeft een herkenbare techniek en kleurgebruik. Licht speelt een belangrijke rol in zijn werken. Zijn belangrijkste inspiratiebronnen zijn bijzondere persoonlijkheden. Momenteel exposeert hij tevens op de Biennale in Florence en in een galerie in New York.
foto  

 
Nieuwe collectie
Er is weer veel nieuws te zien bij ZininKunst.

We hebben een ruim aanbod van nieuwe sieraden zoals armbanden, colliers en ringen. De sieraden van verschillende kunstenaars zijn onder andere gemaakt van glas, kralen, klei, hout en zelfs van hergebruikte fietsbanden. En dit alles voor aantrekkelijke prijzen vanaf 12,50 euro. Tevens hebben we prachtig nieuw glaswerk, beeldjes van gietsteen en mooie nieuwe werken van Marieke Bekke.
foto  

 
Zeefdrukken
ZininKunst beschikt over een prachtige collectie zeefdrukken van bekende kunstenaars zoals Corneille, Appel, Ada Breedveld en Ton Schulten.

In de maand november en december 2009 krijgt u bij aanschaf van een zeefdruk een gratis artprint van Jan te Wierik of Hans Innemee kado!
foto  

 
Decembermaand bij ZininKunst
Op zoek naar leuke Sint-kadootjes? ZininKunst heeft allerlei kleine kunstkadootjes van onder de 25 euro. Ook kunt u uw kerstkaarten bij ons kopen.

Wij verkopen sfeervolle kerstkaarten van onder andere Anton Pieck. En uiteraard zal ZininKunst ook deelnemen aan het Dickens-festijn dat plaatsvindt op 19 en 20 december in de Deventer binnenstad.
foto  

  Adres
Galerie ZininKunst vindt u in de Walstraat, nr 40 te Deventer. Gelegen op 5 minuten loopafstand van het station. Er is volop parkeergelegenheid in de Boreelgarage.

R.s.v.p. marieke@zininkunst.nl

Openingstijden
Woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, op koopzondagen en op afspraak.

Informatie
Wilt u iemand anders opgeven voor deze nieuwsbrief of wilt u deze mail niet langer ontvangen klik dan op deze link: registreren of bezoek onze website op www.zininkunst.nl.