ZininKunst organiseert van 9 januari tot 20 maart 2010 een nieuwe expositie. ZininKunst zal dan de kunstenares Caja Wong Chung presenteren.  

 
Caja
Caja Wong Chung (1972, Zaandam) had al op jonge leeftijd in de gaten dat schilderen haar grote passie is. Zij maakte zichzelf diverse technieken eigen. Als autodidact heeft ze zo haar eigen stijl gecreŽerd.

foto  

 
Fel en vrolijk
Haar stijl kenmerkt zich door felle kleuren, afgebakend met strakke zwarte lijnen. De vrolijke taferelen, veelal met dieren, vragen om een glimlach. Naast het maken van schilderijen, beschildert Caja ook objecten. Daarnaast maakt ze beelden van gietsteen die ook weer heel vrolijk worden geschilderd. De beeldjes met titels als Happy Chicken, Doggy, Fishy en Funny Bird zijn een lust voor het oog!

foto  

 
Exposities
Caja heeft in diverse plaatsen in Nederland exposities op haar naam staan. Vanaf 9 januari is de expositie van Caja bij ZininKunst te bewonderen. Er zullen zowel schilderijen als beelden te zien zijn.

foto  

  Adres
Galerie ZininKunst vindt u in de Walstraat, nr 40 te Deventer. Gelegen op 5 minuten loopafstand van het station. Er is volop parkeergelegenheid in de Boreelgarage.

R.s.v.p. marieke@zininkunst.nl

Openingstijden
Woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, op koopzondagen en op afspraak.

Informatie
Wilt u iemand anders opgeven voor deze nieuwsbrief of wilt u deze mail niet langer ontvangen klik dan op deze link: registreren of bezoek onze website op www.zininkunst.nl.