ZininKunst organiseert van 9 januari tot 20 maart 2010 een nieuwe expositie. ZininKunst zal dan de kunstwerken van Caja Wong Chung presenteren.  

 
Caja
Caja Wong Chung (1972, Zaandam) had al op jonge leeftijd in de gaten dat schilderen haar grote passie is. Zij maakte zichzelf diverse technieken eigen. Als autodidact heeft ze zo haar eigen stijl gecreŽerd.

foto  

 
Fel en vrolijk
Haar stijl kenmerkt zich door felle kleuren, afgebakend met strakke zwarte lijnen. De vrolijke taferelen, veelal met dieren, vragen om een glimlach. Naast het maken van schilderijen, beschildert Caja ook objecten. Daarnaast maakt ze beelden van gietsteen die ook weer heel vrolijk worden geschilderd. De beeldjes met titels als Happy Chicken, Doggy, Fishy en Funny Bird zijn een lust voor het oog!

foto  

 
Exposities
Caja heeft in diverse plaatsen in Nederland exposities op haar naam staan. Vanaf 9 januari is de expositie van Caja bij ZininKunst te bewonderen. Er zullen zowel schilderijen als beelden te zien zijn.

foto  

 
Unieke collectie zeefdrukken van Herman Brood
ZininKunst heeft een bijzondere en unieke collectie zeefdrukken kunnen bemachtigen.

Het betreft een serie van vijf verschillende zeefdrukken. Het gaat om de volgende titels: "Kook van Jou", "Who`s the Boss", "Omhelsing", "Broodpaddestoele"en "Tuig van de riggel".
foto  

 
Als zoete Broodjes....
De zeefdrukken zijn genummerd en gesigneerd door de kunstenaar. Bovendien kan ZininKunst ze aanbieden voor aantrekkelijke prijzen.

De prijzen variŽren van 75 tot 145 euro (zonder lijst). Indien u de vijf verschillende zeefdrukken aanschaft, betaalt u maar 400 euro. Een unieke kans! Maar wees er snel bij, de oplage is beperkt en op=op.

Bij twee of meer zeefdrukken krijgt u van ons de Herman Brood kalender kado.

foto  

 
Bestellen?

Indien u een zeefdruk van Herman Brood wilt bestellen, dan is dat mogelijk. Als u ons het laat weten per telefoon (0570 672719) of mail (marieke@zininkunst.nl), dan sturen we de zeefdruk per post naar u op.
foto  

 
Uitnodiging
Graag nodigen wij u uit voor de nieuwjaarsborrel van ZininKunst. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 9 januari van 15 tot 17 uur. Deze dag presenteert ZininKunst tevens de nieuwe expositie van Caja Wong Chung.

Dus, kom langs en proost samen met ons op het nieuwe jaar. Tot dan en hele fijne feestdagen gewenst namens het hele team van ZininKunst!


foto  

  Adres
Galerie ZininKunst vindt u in de Walstraat, nr 40 te Deventer. Gelegen op 5 minuten loopafstand van het station. Er is volop parkeergelegenheid in de Boreelgarage.

R.s.v.p. marieke@zininkunst.nl

Openingstijden
Woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, op koopzondagen en op afspraak.

Informatie
Wilt u iemand anders opgeven voor deze nieuwsbrief of wilt u deze mail niet langer ontvangen klik dan op deze link: registreren of bezoek onze website op www.zininkunst.nl.