Van 10 september tot 20 november 2010 exposeert Harold Scheffer zijn opvallende fel gekleurde schilderijen, objecten, beelden en schalen bij galerie ZininKunst.

“Sinds 1990 ben ik bezig met het maken van kunst. Ik heb van alles gemaakt in mijn leven. Ik kan niet stilzitten, dus als ik lekker bezig kan zijn, voel ik mij in mijn element. De uitdaging voor mij is om steeds nieuwe dingen te creŽren met de ingrediŽnten van al mijn inspiratie bronnen.”
 

 
Kleurrijk
Harold gebruikt veel kleur in zijn werken in tegenstelling tot het vroegere werk wat hij maakte.

Hij is een man van uitersten dus kleur, betekent echt veel en felle kleuren! In zijn werken gebruikt bij soms reliŽf, doeken met lagen verf en ook toevoegingen zoals karton, papier, hout, touw, staal, spijkers en glas.
foto  

 
Nieuw
Harold is in zijn werk vernieuwend en voegt wezenlijk toe aan de moderne kunst door bijzondere opbouw van zijn schilderijen.

De vrolijke afbeeldingen gecombineerd met diverse extra materialen zorgen voor reliŽf op elk werk dat uniek op zich is.
foto  

 
Bekendheid
Zijn eerste schreden in de moderne kunst zette hij in 1990, als compleet autodidact kunstenaar.

Zijn werken bleven in de eerste instantie bekend binnen een kleine kring van liefhebbers van hedendaagse kunst. Inmiddels exposeerde Harold zijn kunst in diverse plaatsen in Europa. Zijn werken werden aangekocht in binnen- en buitenland. Door partikulieren, bedrijven en galeries.
foto  

 
Bird Creations
Eťn kenmerkend terugkerend onderwerp in de schilderijen en de beelden is de vogel: bont gekleurd en vrolijk!


“Ik exposeerde eens in een kunstcafť. Daar zat ik aan de bar, mijn eigen werk te bekijken. Toen kreeg ik hťt nieuwe idee. Er is meer dan alleen maar schilderijen maken. Mijn vogels moeten echt vliegen… LOS! Ik ging aan het werk en daar ontstond de eerste Bird Creation, een wandobject. Mijn Bird Creations vliegen nog altijd de wijde wereld in!”
foto  

  Adres
Galerie ZininKunst vindt u in de Walstraat, nr 40 te Deventer. Gelegen op 5 minuten loopafstand van het station. Er is volop parkeergelegenheid in de Boreelgarage.

Openingstijden
Woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, op koopzondagen en op afspraak.

Informatie
Wilt u iemand anders opgeven voor deze nieuwsbrief of wilt u deze mail niet langer ontvangen klik dan op deze link: registreren of bezoek onze website op www.zininkunst.nl.