ZininKunst opent op 1 oktober een tijdelijke outlet in het pand direct naast de galerie.  

 
Uniek
Het is uniek dat er een outlet van moderne kunst wordt geopend in Deventer.

Niet eerder was er zo`n groot aanbod bijzondere kunstwerken voor zulke aantrekkelijke prijzen. Zo heb je er al een Herman Brood zeefdruk voor 75 euro of een Ton Schulten voor 100 euro.
foto  

 
Concept
Galeriehoudster Marieke Pfeiffer zegt hierover:

Wij kunnen de kunstwerken zo goedkoop aanbieden omdat de kunstwerken reeds verhuurd zijn geweest aan bedrijven of partikulieren. Mede door zoveel werken ineens te verkopen, kunnen wij onze collectie actueel houden.
foto  

 
Het aanbod
bestaat uit schilderijen en zeefdrukken van bekende en minder bekende kunstenaars, zoals

Herman Brood, Ton Schulten, Ada Breedveld, Ronald Boonacker, Peter Koster, Hans Innemee, Theo Onnes, Marianne Naerebout, Shunyam, Casper Faassen, Jan te Wierik, Anton Heyboer, Jos Verwiel, Theo Koster, Peter Meijer, Alexander Vogels en vele anderen.
foto  

 
Openingstijden
De outlet is open op vrijdag, zaterdag en koopzondag (3 okt) van 12 tot 17 uur. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken of voor informatie binnen te lopen bij galerie ZininKunst (wo-za van 10-17 uur).

Hoe lang de outlet precies blijft bestaan is nog niet bekend. In ieder geval de hele maand oktober. Dus wees er vroeg bij voor de mooiste koopjes!
foto  

  Adres
Outlet ZininKunst vindt u in de Walstraat, nr 34 te Deventer. Naast galerie ZininKunst, gelegen op 5 minuten loopafstand van het station. Er is volop parkeergelegenheid in de Boreelgarage (momenteel dagtarief: 5 euro).

Openingstijden
Vrijdag en zaterdag van 12.00 uur tot 17.00 uur en op afspraak. Tevens koopzondag 3 oktober van 12.00 tot 17.00 uur.

Informatie
Wilt u iemand anders opgeven voor deze nieuwsbrief of wilt u deze mail niet langer ontvangen klik dan op deze link: registreren of bezoek onze website op www.zininkunst.nl.