Zondag 7 november opent Sheila Westera haar expositie met opvallende sieraden gemaakt van duurzame pure materialen. De sieraden worden in ieder geval getoond tot 15 januari.

U bent van harte uitgenodigd om (koop)zondag 7 november om 14.00 uur een drankje te komen drinken en kennis te maken met Sheila en haar sieraden.

En ander nieuws: de spectaculaire aanbiedingen in de ZininKunst Outlet worden verlengd tot 1 jan 2011.
 

 
Achtergrond
Als kind was Sheila al creatief in tekenen en schilderen. Haar eerste sieraad maakte ze op dertien jarige leeftijd.

Sheila studeerde Kunstgeschiedenis en Architectuur aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Zij had diverse creatieve functies en volgde cursussen, waaronder een juweliersopleiding.


Foto`s: Iris Moonen
foto  

 
Pure materialen
Sheila ontwerpt haar sieraden zelf. Elk stuk is bijzonder en ze maakt nooit meer dan n stuk van iets.

De materialen de ze gebruikt zijn zo goed als puur, Sterling zilver, goud, gewalsd goud en solide koper. Gemengd met half edelstenen, glas, hout en textiel.
foto  

 
Inspiratie
Sheila heeft jaren gereisd en ze woont momenteel afwisselend in London en Frankrijk. Haar materialen verzamelt ze tijdens haar reizen. En het zijn ook de verre landen en de diverse mensen en culturen die haar inspireren voor haar ontwerpen.

“Het is belangrijk voor mij om een open mind te hebben en ook dicht bij mijzelf te blijven. Nooit te imiteren en toch origineel te blijven. Ik ben altijd vol met plannen en ideen. Voorop staat kwaliteit, oog voor detail en ook draagbaarheid”.
foto  

 
OUTLET ZININKUNST
Ander Nieuws van ZininKunst:
De Outlet is een groot succes gebleken. Daarom zal de outlet nog blijven tot 1 januari 2011.


De komende weken worden er nieuwe schilderijen aan de collectie in de outlet toegevoegd van onder meer Janet Timmerije en Marieke Bekke!
foto  

  Adres
Galerie ZininKunst vindt u in de Walstraat, nr 40 te Deventer. De Outlet is hiernaast op nr 34.

R.s.v.p. marieke@zininkunst.nl

Openingstijden
Woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, op koopzondagen (1e zondag van de maand en met het Dickensfestijn op 19 dec!) en op afspraak.

Informatie
Wilt u iemand anders opgeven voor deze nieuwsbrief of wilt u deze mail niet langer ontvangen klik dan op deze link: registreren of bezoek onze website op www.zininkunst.nl.