Hele fijne dagen toegewenst en een vrolijk en kleurrijk nieuwjaar!  

 
Nieuwjaarsactie
Bij inlevering van een print van deze nieuwsbrief ontvangt u 10% extra korting op een, reeds afgeprijst, kunstwerk uit de outlet!

De outlet is in ieder geval nog geopend tot medio januari. Zondag 2 januari zijn wij ook geopend!
foto  

 
Terugblik
Wij kijken goed terug op een vrolijk kunstjaar. Wij openden een outletwinkel om de kunstcollectie te kunnen vernieuwen. Bedrijven kozen ervoor om hun panden in te richten met schilderijen van onze kunstuitleen.Vele (nieuwe) kunstenaars verrijkten de collectie met nieuwe werken.

Caja Wong Chung met beelden en schilderijen, Fleur van Waaij met bloemenschilderijen, Harold Scheffer met 3D schilderijen en sculpturen, Trend Art met handbeschilderde beelden van kunsthars, Sheila Westera met sieraden van edelstenen, Bibusier en Label 17.01 met zilveren sieraden, Sybilla Tonnissen met prinsessenkopjes, Ela met handgemaakte breisels, handgemaakte wollen en zijden shawls. En nog veel meer kleine en grote, altijd unieke kunstcadeaus.
foto  

 
Vooruitblik
Ook in 2011 kunt u weer genieten van onze exposities en unieke kunstcadeaus.

In januari openen wij met een expositie van de IJslandse kunstenaar Baski in het Deventer Ziekenhuis. Hier organiseren wij wisselende tentoonstellingen in de ontvangsthal. Op dit moment: schilderijen van René Guillot en Fleur van Waaij en glas van Loranto.
foto  

  Adres
Galerie ZininKunst: Walstraat 40 Deventer. Outlet ZininKunst: Walstraat 34 Deventer (naastgelegen pand). Op 5 minuten loopafstand van het station. Er is volop parkeergelegenheid in de Boreelgarage.

Let op! Nieuwe openingstijden:
Woensdag t/m vrijdag van 11 tot 17 uur, Zaterdag van 10 tot 17 uur. Koopzondagen en op afspraak.

Informatie
Wilt u iemand anders opgeven voor deze nieuwsbrief of wilt u deze mail niet langer ontvangen klik dan op deze link: registreren of bezoek onze website op www.zininkunst.nl.