Kunstenaars, demonstraties, live muziek,
sneltekenaars, brocante, koffie, thee, wijn, oesters, stokbrood.. en nog veel meer!

Aanstaande zaterdag 7 mei luidt de Montmartredag in de Walstraat het begin in van het zomer- en kunstseizoen. Alle winkeliers in de middeleeuwse straat gaan zaterdag `op zijn Frans`.

Proef de vrolijke sfeer en laat je verrassen door creativiteit bij ZininKunst!
foto  

 
Inspirerend en fascinerend
Diverse kunstenaars geven deze dag demonstraties in de galerie. Ron van den Bosch maakt monumentale beelden van hout en lood.

Natuurlijke materialen worden gevormd tot een eigentijds uniek kunstwerk. Lood wordt eerst in vorm geslagen en vervolgens aan elkaar gesoldeerd.

Het mooie van de materiaalkeuze is dat het jaren lang mee kan gaan en steeds mooier wordt door de natuurlijke werking van het materiaal. Hoe ouder het kunstwerk wordt, hoe meer het materiaal weer opgaat in de natuur.
foto  

 
Glaskralen branden
Inmiddels is het een klassieker bij Zininkunst en toch altijd weer verrassend en inspirerend om te aanschouwen: demonstratie glaskralen branden door Irma ten Bulte

Irma laat zien hoe zij haar eigen sieraden ontwerpt met handgemaakte glaskralen. Tevens toont zij voor het eerst haar nieuwe collectie ringen met gefused glas en verwisselbare tops.
foto  

 
Moederdag
Heb je nog niets bedacht om je moeder mee te verrassen aanstaande zondag?

Wij denken graag met je mee. ZininKunst heeft veel vrolijke, kleurrijke verwennerijen voor de liefste moeders. Van sieraden en woondecoraties tot beeldjes en glas en zelfs een abonnement op de kunstuitleen behoort tot de mogelijkheden.
foto  

  Adres
Galerie ZininKunst vindt u in de Walstraat, nr 40 te Deventer. Gelegen op 5 minuten loopafstand van het station. Er is volop parkeergelegenheid in de nabijgelegen Boreelgarage.

Openingstijden
Woensdag t/m vrijdag van 11 tot 17, zaterdag en koopzondag van 10 tot 17.

Informatie
Wilt u iemand anders opgeven voor deze nieuwsbrief of wilt u deze mail niet langer ontvangen klik dan op deze link: registreren of bezoek onze website op www.zininkunst.nl.