ZininKunst opent op 1 oktober een tijdelijke OUTLET in de Golstraat 9 te Deventer. Dit is de straat direct om de hoek bij de galerie.  

 
Wegens succes herhaald
Vorig jaar heeft galerie ZininKunst ook tijdelijk een OUTLET gehad.

In korte tijd hebben wij toen veel mensen blij kunnen maken met superscherp geprijsde kunstwerken.
Ook nu zal de OUTLET weer tijdelijk zijn, tot 31 december 2011. Wees er dus snel bij voor de beste aanbiedingen.
foto  

 
Waarom zo goedkoop?
Wij kunnen de kunstwerken zo scherp aanbieden omdat de kunstwerken reeds verhuurd zijn geweest aan bedrijven of partikulieren.

Mede door zoveel werken ineens te verkopen, kunnen wij onze collectie actueel houden. Van de opbrengsten worden weer nieuwe werken gekocht voor de kunstuitleen.
foto  

 
Het aanbod
bestaat uit schilderijen en zeefdrukken van bekende en minder bekende kunstenaars, zoals:

Janet Timmerije, Marieke Bekke, Herman Brood, Ton Schulten, Ada Breedveld, Ronald Boonacker, Peter Koster, Hans Innemee, Theo Onnes, Marianne Naerebout, Shunyam, Casper Faassen, Anton Heyboer, Jos Verwiel, Peter Bastiaanssen, Peter Meijer, Alexander Vogels en vele anderen.
foto  

 
Openingstijden
De outlet is open op vrijdag en zaterdag 12 tot 17 uur.

Ook is het mogelijk om een afspraak te maken of om voor informatie binnen te lopen bij galerie ZininKunst (wo-vr van 11-17 uur en za van 10-17 uur).
foto  

 
Een indruk van het aanbod
Op onze website hebben wij alvast een aantal werken voor u zichtbaar gemaakt. Zie hiervoor: www.zininkunst.nl/collectie/outlet.

Maar in het echt zijn de kunstwerken natuurlijk altijd sprekender en veel mooier dan op een foto. Dus kom vooral even langs om de werken te bekijken in de OUTLET.
foto  

  Adres
Outlet ZininKunst vindt u in de Golstraat 9, Deventer. Om de hoek bij galerie ZininKunst, gelegen op 5 minuten loopafstand van het station. Er is volop parkeergelegenheid in de boreelgarage.

Openingstijden
Vrijdag en zaterdag van 12.00 uur tot 17.00 uur en op afspraak.

Informatie
Wilt u iemand anders opgeven voor deze nieuwsbrief of wilt u deze mail niet langer ontvangen klik dan op deze link: registreren of bezoek onze website op www.zininkunst.nl.