December is altijd een bijzondere maand in de Walstraat in Deventer. Tot 5 december lopen er Pieten door de straat. En daarna wordt alles versierd voor het mooie Dickensfestijn. Het weekend van 17 en 18 december (of vlak daarna) is het zeker de moeite om even langs te komen om de heerlijke kerstsfeer te beleven. Wij wensen jullie allemaal warme kleurrijke feestdagen toe!  

 
Verkopen jullie ook kleine (kunst)cadeaus?!
Misschien wist u dat ook niet? Je kunt bij ons niet alleen terecht voor schilderijen en grote beelden. Maar al vanaf 1 euro vind je bij ons unieke geschenken.

Nu de feestdagen er weer aankomen, is de collectie uitgebreid met onder meer handgemaakte sjaals, bijzondere kerstkaarten, beschilderde kerstballen en kaarsenstandaards, glaskunst, prachtige sieraden, tassen, vrolijk makende beeldjes en nog veel meer. Dus ook voor Sint- en Kerstaankopen is het de moeite om de hele collectie even te bekijken. Wie weet vind je bij ons dat originele geschenk wat je nergens kon vinden!
foto  

 
Laatste kans in de OUTLET!
Nog tot 31 december heeft ZininKunst een OUTLET in de Golstraat te Deventer. De schilderijen die hier worden verkocht, zijn al een keer verhuurd geweest aan particulieren of bedrijven. De kortingen lopen op tot 75%!

De ruim 200 kunstwerken zijn van diverse bekende kunstenaars zoals Corneille, Ronald Boonacker, Ton Schulten en Ada Breedveld en ook van nieuwe talenten zoals Marieke Bekke en Janet Timmerije. Al vanaf 30 euro kun je een uniek kunstwerk meenemen.
foto  

 
Actie: gratis kunstuitleen!
Wanneer je in december lid wordt van de kunstuitleen, dan ontvang je een jaar lang een gratis lidmaatschap ter waarde van 25 euro.

Dat geldt ook wanneer je iemand een kunstuitleen abonnement cadeau wilt doen. De schilderijen in de OUTLET zijn ook beschikbaar voor de verhuur.
foto  

 
Dickensfestival en expositie Alfred Degens
Natuurlijk zijn galerie ZininKunst en ook de Outlet geopend met het Dickensfestival op zaterdag 17 en zondag 18 december. Kom gezellig even bij ons langs voor een drankje, om lekker op te warmen en te genieten van de speciale winterexpositie van Alfred Degens.

De Deventer kunstenaar toont zijn originele POPART schilderijen. Kleurrijke voorstellingen die een eigen verhaal vertellen. Degens maakt eerst een ontwerp achter de computer en vertaalt de beelden vervolgens gedetailleerd op het doek. Wie de tijd neemt de schilderijen aandachtig te bekijken begrijpt dat er een hele wereld achter deze werken schuil gaat.
foto  

 
Extra openingstijden
Ook de maandag en dinsdag na Dickens is de galerie geopend. Maandag de 19e van 13 tot 17 uur en dinsdag de 20e van 11 tot 17 uur. Op koopavonden zijn wij gesloten.

Heeft u het Dickensfestival gemist, dan is het deze dagen ook zeker een aanrader om even door de mooi versierde Walstraat te wandelen.
foto  

  Adres
Galerie ZininKunst vindt u in de Walstraat, nr 40 te Deventer. Gelegen op 5 minuten loopafstand van het station. Er is volop parkeergelegenheid in de nabijgelegen Boreelgarage.

Openingstijden
Woensdag t/m zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur, op koopzondagen en op afspraak.

Informatie
Wilt u iemand anders opgeven voor deze nieuwsbrief of wilt u deze mail niet langer ontvangen klik dan op deze link: registreren of bezoek onze website op www.zininkunst.nl.