Heb jij er ook al weer zo’n zin in? Het voorjaar!

Je verlangt naar de eerste zonnestralen en de gezellige terrasjes. Eerst je huis eens lekker opschonen, nieuwe kussens op de bank, verse bloemen op de vaas en de ramen helemaal open.

Het moment voor kleine veranderingen in je huis; het moment voor een nieuw kunstwerk aan de muur! Kom bij ZininKunst je geleende werk wisselen of sluit een nieuw abonnement af voor onze kunstuitleen.
 

 
Beelden
Neem een gezellig beeld mee van onze nieuwe collectie.

Wij hebben weer mooie glasobjecten en kleurrijke vazen binnen gekregen. Laat de vrolijkheid van onze `Cowparade`-koeien je inspireren voor een fris nieuw gevoel in huis.
foto  

 
Expositie Deventer Ziekenhuis
Elk half jaar zorgen wij weer voor een prachtige invulling van de centrale ontvangsthal. Momenteel is er een expositie met monumentale kunstwerken van John Ligtenberg.

Zijn schilderijen zijn herkenbaar door hun unieke techniek en warme kleurgebruik. Met zijn kunst geeft John expressie aan de innerlijke complexiteit van de mens in relatie tot de natuur en de maatschappij. Hij is begonnen met figuratief schilderen, maar de ontwikkeling die hij heeft doorgemaakt heeft hem ook in het abstracte werk gebracht. In deze expositie worden beiden getoond.
foto  

 
Veiling unieke collectie kunstwerken: 17 maart as
Het ziekenhuis heeft in de loop der jaren een mooie kunstcollectie opgebouwd. Omdat niet alle werken opgehangen kunnen worden, zal tijdens de open dag as zaterdag 17 maart een aantal bijzondere kunstwerken worden geveild.

Ook ZininKunst heeft een groot aantal kunstwerken ingebracht voor de veiling. Het zijn schilderijen, beelden, sieraden, tassen en glasobjecten. Van de opbrengst worden de patiŽntenkamers opnieuw ingericht.
foto  

 
Mis het niet!
De veiling is voor iedereen toegankelijk. Er is een veilinggids gemaakt waar nog enkele exemplaren van beschikbaar zijn. Deze kan je gratis ophalen in de galerie.

Waar: Deventer Ziekenhuis, in het personeelsrestaurant, 1e verdieping.
Tijd voorbezichtiging: 13 tot 14.30 uur.
Tijd veiling: 15 tot 16 uur.
foto  

 
Nieuwe collectie kunstwerken galerie
Vanaf aanstaande woensdag is het weer bijzonder de moeite om even binnen te lopen bij ZininKunst. We krijgen dan ruim 35 nieuwe kunstwerken binnen.

Deze kunst is zowel te koop als te huur. Met werk van onder meer: Peter Meijer, Frits van Eeden, Casper Faassen, Janet Timmerije, Marianne Naerebout, Marieke Bekke, Jan Cremer en Ada Breedveld.
foto  

  Adres
Galerie ZininKunst vindt u in de Walstraat, nr 40 te Deventer. Gelegen op 5 minuten loopafstand van het station. Er is volop parkeergelegenheid in de nabijgelegen Boreelgarage.

Openingstijden
Woensdag t/m zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur, op koopzondagen en op afspraak.

Informatie
Wilt u iemand anders opgeven voor deze nieuwsbrief of wilt u deze mail niet langer ontvangen klik dan op deze link: registreren of bezoek onze website op www.zininkunst.nl.