Omdat ZininKunst de gehele collectie van de kunstuitleen wil vernieuwen, wordt de bestaande collectie schilderijen en zeefdrukken gigantisch uitverkocht. De kortingen lopen op tot 80%!


 

 
14 december tot medio januari 2013
Vanaf vrijdag 14 december 2012 (een dag voor het Dickensfestijn in de Walstraat) is de collectie tijdelijk beschikbaar in de galerie.

Het hele pand wordt verbouwd voor deze grote uitverkoop. De kortingen lopen op tot 80%. Wees er snel bij, want op is op!
foto  

 
Waarom zo goedkoop?
Wij kunnen de kunstwerken zo scherp aanbieden omdat de kunstwerken reeds verhuurd zijn geweest aan bedrijven of partikulieren.

Mede door zoveel werken ineens te verkopen, kunnen wij onze collectie actueel houden. Van de opbrengsten worden weer nieuwe werken gekocht voor de kunstuitleen.
foto  

 
Uitnodiging: exclusieve voorverkoop 13 december
Als vaste klant van ZininKunst krijgt je de kans om als eerste een keuze te maken uit de SALE collectie.

Jij bent van harte uitgenodigd om donderdagavond 13 december de kunstwerken te bekijken voordat officieel de SALE begint. Wij zijn dan tot 21 uur open.
Heb je interesse om te komen, stuur dan even een mailtje aan Marieke (marieke@zininkunst.nl). Wij kunnen dan een inschatting maken van het aantal belangstellenden deze avond.
foto  

 
Breed aanbod
Het SALE aanbod bestaat uit schilderijen en zeefdrukken van diverse kunstenaars, zoals:

Marieke Bekke, Herman Brood, Ton Schulten, Corneille, Ada Breedveld, Ronald Boonacker, Peter Koster, Hans Innemee, Theo Onnes, Marianne Naerebout, Shunyam, Casper Faassen, Anton Heyboer, Jos Verwiel, Peter Bastiaanssen, Peter Meijer, Alexander Vogels en vele anderen.
foto  

 
Een indruk van de MEGASALE collectie
Op onze website hebben wij alvast een aantal werken voor u zichtbaar gemaakt. Zie hiervoor: www.zininkunst.nl/collectie/outlet of
www.facebook.com/megakunstsale


Maar in het echt zijn de kunstwerken natuurlijk altijd sprekender en veel mooier dan op een foto. Dus kom vooral even langs om de werken te bekijken in de galerie.
foto  

 
En verder
Ook tijdens de MEGASALE kun je bij galerie ZininKunst terecht voor kleurrijke, vrolijke en handgemaakte (kunst) cadeaus.

Speciaal voor de feestdagen is de collectie uitgebreid met onder meer: kerstkaarten, kaarsenstandaards, engelen en kerstboomhangers, servies, sjaals, glaskunst, sieraden, tassen, beeldjes en nog veel meer. Alles is uniek en handgemaakt door diverse kunstenaars. Dus ook voor Sinterklaas- en kerstaankopen is het de moeite om even te komen kijken.
foto  

  Adres
Galerie ZininKunst Walstraat 40 Deventer.

Openingstijden
wo t/m vr 11-17 uur, za 10-17 uur, koopzondagen 12-17 uur:
- 2 december
- 16 december (Dickens Festijn)
- 23 december (Kerst Koopzondag)
- 30 december.

Informatie
Wilt u iemand anders opgeven voor deze nieuwsbrief of wilt u deze mail niet langer ontvangen klik dan op deze link: registreren of bezoek onze website op www.zininkunst.nl.